fbpx

Nu kan du ge med AutoGiro

Stå med Kings Garden Ministries som en av våra månads-missionspartners som bär upp arbetet varje månad. Bestäm själv hur mycket du vill ge per månad och fokusera sedan på annat. Du kan när som helst ändra beloppet eller välja att avsluta autogirot.

Som månads-missionspartner innebär du ett otroligt stöd för Kings Garden Ministries som kan planera sin verksamhet ännu tydligare. Tillsammans är du inte enbart med och ber om att Gud ska öppna dörrar för evangeliet – Du ger oss ekonomisk kraft att också gå in i de dörrar som Gud har öppnat och öppnar.

 

Så här gör du

1. Beställ AutoGiro

Tryck på knappen “Tryck här för AutoGiro” och fyll i dina uppgifter.

Efter några dagar får du en blankett hemskickad till dig.

2. Fyll i och skicka in

Fyll i blanketten och skicka in. Du väljer själv vilket belopp du vill betala varje månad.

3. Luta dig tillbaka

Nu är du månads-missionspartner och är med och stöder ett viktigt missionsarbete. Du kan när som helst ändra din summa du ger varje månad och du kan när som helst välja att avsluta AutoGirot antingen genom att kontakta oss eller via din bank.

Ta del av vårt nyhetsbrev

.

Bär Kings Garden

Kings Garden Ministries är en missionsverksamhet i sin linda och behöver Ditt stöd.

Vår vision är att göra videos och program som lyfter upp Jesus Kristus, för människor till tro och bygger upp Kristi Kropp. Vi vet att det är svårt att starta upp någonting nytt men tror att Gud har kallat oss till detta. Därför vågar vi frimodigt be dig om hjälp att bära Kings Garden med en gåva under denna ringa början. Med Din hjälp kan vi starta fort!


copyright
King's Garden Ministries

US
United States