Varje Kyrksal Kan fyllas

Current Status
Not Enrolled
Price
$75.00
Get Started

Följ med på en inspirerande kurs i tro, uppdrag, församlingsutveckling och ledarskap!

Mats Nyholm är tidigare direktor i S:ta Clara Kyrka och numera nationell evangelist för S:ta Clara Kyrka i Stockholm. Med S:ta Clara Kyrka och sin bok med samma titel som grund leder Mats genom olika områden som påverkar både vårt församlingsliv och våra personliga kristna liv i Jesu efterföljd. Vad är vår kallelse som kristna? Vad är vår kallelse som kyrka? Och finns det någon framtid för kyrkan i Sverige?

Rekommenderad kurslitteratur är Mats bok “Varje kyrksal kan fyllas”, men det är inget krav. Som student har du 20% rabatt på boken och även en annan bok som Mats har skrivit. Om du vill köpa en bok eller båda, klicka på länkarna nedan som går till Semnos bokförlag som ger ut Mats böcker. När du kommer till deras kassa så anger du rabattkoden “KINGSGARDEN” så får du 20% rabatt som appliceras på ditt köp.

Rekommenderad kurslitteratur är Mats bok "Varje kyrksal kan fyllas", men det är inget krav. Som student har du 20% rabatt på boken och även en annan bok som Mats har skrivit. Om du vill köpa en bok eller båda, klicka på länkarna nedan som går till Semnos bokförlag som ger ut Mats böcker. När du kommer till deras kassa så anger du rabattkoden "KINGSGARDEN" så får du 20% rabatt som appliceras på ditt köp.